Αγίασμος-έγγραφες-έναρξη μαθημάτων 2016-2017

αγιασμός Σαθ

Το καλοκαίρι τελείωσε  και οι περισσότεροι από  όλους εμάς έχουμε επιστρέψει ή επιστρέφουμε από τις διακοπές  στη  ρουτίνα της καθημερινότητας! Αλλά μέσα σε αυτή τη ρουτίνα υπάρχουν και κάποια όμορφα διαλλείματα που μας κάνουν και ξεχνιόμαστε, να περνάμε όμορφα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας .Ένα από αυτά σίγουρα για πολλούς από εσάς είναι ο χορός ,κάθε είδος χορού ,αλλά με μία πιο έντονη τάση προς τον παραδοσιακό χορό ειδικά τώρα λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πού όπου και να πήγαμε σίγουρα θα δηλώσαμε το παρόν έστω σε ένα πανηγύρι σε κάποιο χωρίο της χώρας μας και υπό τους ήχους του βιολιού ή του κλαρίνου ή της τσαμπούνας  και με τη βοήθεια του κρασιού χορέψατε ένα συρτό  στον κύκλο ακόμα και με το ζόρι «για το καλό»!

Ο Σύλλογος Ακρωτηριανών Θήρας θα προσπαθήσει και φέτος να σας μεταφέρει έστω  και νοερά  όσο μπορούμε περισσότερο  μέσα στη κάθε εβδομάδα του ερχόμενου χειμώνα στο  μοναδικό νησί μας αλλά και στο υπόλοιπο Αιγαίο   μέσα από τα τραγούδια και τους  χορούς του όπως το κάνει με επιτυχία τα τελευταία 25 χρόνια !
Σας περιμένουμε στον καθιερωμένο Αγιασμό και στην έναρξη των μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας !Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά για όλους εσάς  πού θέλετε να μπείτε στη μεγάλη χορευτική παρέα μας , σε μικρούς και μεγάλους που έχουν όρεξη και διάθεση να μάθουν να χορεύουν τους  χορούς των νησιών μας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Την Κυριακή λοιπόν 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:30 σας περιμένουμε στην οδό Αναγνωσταρά 38 & Κορώνης στο Κερατσίνι .Μετά το τέλος του Αγιασμού θα αρχίσουν οι εγγραφές στα χορευτικά μας τμήματα και θα μπορέσετε να έχετε μια πρώτη επαφή με τους δασκάλους ,την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων Ζαχαριά Πηγή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας οι οποίοι θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με τα μαθήματα αλλά και με το ευρύτερο πλαίσιο του Συλλόγου μας!

Εγγραφές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και η ετήσια συνδρομή παραμένει και φέτος σταθερή στα χορευτικά μας τμήματα και αυτή ανέρχεται στα 25 ευρώ για τους νησιώτικους χορούς  για τον κάθε χορευτή και στη τιμή συμπεριλαμβάνεται η μπλούζα την οποία φοράμε κατά τη διάρκεια των προβών! Θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες  γιατί είναι γνωστό ότι ο χορός χρόνια δεν κοιτά! Το πρόγραμμα των  μαθημάτων θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου και μέχρι τότε οι πρόβες θα πραγματοποιούνται όπως πέρυσι, κάθε Κυριακή από τις 17:00-21:30 ανάλογα το τμήμα! Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2104321640!

Καλή Αντάμωση και Καλή αρχή  να έχουμε!

 

Σύλλόγος Ακρωτηριανών Θήρας  1987-2017

30 χρόνια παράδοση και συνεχίζουμε…

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες