Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στη Κω 2017

ΚΩΣ ΑΦΙΣΑ

Το 3ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στη Κω φέτος τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα έχει άρωμα Σαντορίνης !

Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας θα έχει τη χαρά να συμμετέχει στο 3ο στη σειρά διήμερο Φεστιβάλ στο όμορφο νησί της Κω μαζί με άλλους 7 Πολιτιστικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Σάββατο λοιπόν 2 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας Ασφενδίου η χορευτική μας ομάδα θα παρουσιάσει χορούς από την Σαντορίνη και από τη Νάξο με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από το νησί μας !
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς ,αν βρίσκεστε στο νησί της Κω τις μέρες του Φεστιβάλ , να μας τιμήσετε με την παρουσία σας !

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές του ανταμώματος οι οποίοι είναι :ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ ΚΩ , ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «ΑΡΙΩΝ»,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφάλου «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού «ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ» και οΠολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας «ΠΡΟΟΔΟΣ» για την τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουμε στο φετινό Φεστιβάλ .

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους Συλλόγους που θα συμμετάσχουν σε αυτή την πολύ όμορφη και ιδιάιτερη γιορτή της παράδοσης!

 

 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες