Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

kopi pitas 2018 2

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας σας προσκαλούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στο Πολιτιστικό κέντρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»(Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι – Ταμπούρια, 18756)  στις 11.30 π.μ.
Σας περιμένουμε όλους  ,μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας  αλλά και εσάς που αγαπάτε το νησί μας και την παράδοση του , να σμίξουμε  και να καλωσορίσουμε το νέο έτος, ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα του Ακρωτηρίου, να κεραστούμε βασιλόπιτα και εδέσματα αλλά και να καμαρώσουμε τα χορευτικά τμήματα μας  υπό τους ήχους του Αντώνη Πρέκα στο βιολί και του Κυριάκου Πρέκα στο λαούτο της Κωνσταντίνας Γιαννίση στο σαντούρι.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η παρουσίαση του νέου ηχητικού cd του Συλλόγου μας με τα παραδοσιακά κάλαντα του χωριού μας ,το οποίο θα μπορέσετε να αποκτήσετε .Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα τίμησει όλα εκείνα τα πρόσωπα τα οποία έχουν συνεισφέρει και έχουν συμβάλλει στην ανοδική πορεία του Συλλόγουα μας τα τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς η οποία δίνει τη δυνατότητα σε 21 τυχερούς να ταξιδέψουν σε Σαντορίνη-Σχοινούσα- Ζάκυνθο-Κίμωλο-Κω μέσα στο 2018 μαζί με την παρέα τους για 2 ή 3 ημέρες. Προς ενημέρωση σας υπάρχουν ακόμα λαχνοί, τους οποίους θα μπορείτε να προμηθευτείτε κ εκείνη την μέρα, πριν την κλήρωση.

Σας περιμένουμε!

 

 

 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες