Έναρξη χορευτικών μαθημάτων 2018-2019

ΕΝΑΡΞΗ 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές δυστυχώς τελείωσαν και επιστρέψαμε όλοι στη βάση μας και στη ρουτίνα της καθημερινότητας! Αλλά μέσα σε αυτή τη ρουτίνα υπάρχουν και κάποια όμορφα διαλλείματα που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και να περνάμε όμορφα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας .Ένα από αυτά σίγουρα για πολλούς από εμάς είναι ο χορός ,κάθε είδος χορού ,αλλά με μία πιο έντονη τάση προς τον παραδοσιακό χορό ειδικά λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πού όπου και να επιλέξαμε να πάμε σίγουρα θα δώσαμε το παρόν έστω σε ένα από τα χιλιάδες πανηγύρια που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα και υπό τους ήχους του βιολιού ή του κλαρίνου και με τη βοήθεια του κρασιού ,χορέψαμε ώστε και ένα συρτό στον κύκλο έτσι «για το καλό»!
Οι άνθρωποι του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας θα προσπαθήσουν και φέτος να σας μεταφέρούν έστω και νοερά μέσα στον ερχόμενο χειμώνα στο μοναδικό νησί μας αλλά και στα υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας μας μέσα από τα τραγούδια και τους χορούς τους όπως το κάνει με επιτυχία τα τελευταία 31 χρόνια !
Αυτό το όμορφο ταξίδι φέτος θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 με τον καθιερωμένο Αγιασμό για την νέα χορευτική χρονιά !Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά για όλους εσάς πού θέλετε να μπείτε στη μεγάλη χορευτική παρέα μας , σε μικρούς και μεγάλους που έχουν όρεξη και διάθεση να μάθουν να χορεύουν τους χορούς των νησιών μας. Την Κυριακή λοιπόν στις 19:30 σας περιμένουμε στα ανακαινισμένα γραφεία μας στην οδό Αναγνωσταρά 38 & Κορώνης στο Κερατσίνι .Μετά το τέλος του Αγιασμού και των αγκαινίων θα υπάρχει ένα μικρό κέρασμα από τις γυναίκες του Συλλόγου όλοι μαζί υπό τους ήχους του βιολιού και του λαούτου θα χορέψουμε τον πρώτο συρτό και μπάλο της νέας χρονιάς.Παράλληλα θα αρχίσουν οι εγγραφές στα χορευτικά μας τμήματα και θα μπορέσετε να έχετε μια πρώτη επαφή με τους δασκάλους ,την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων Πέππα Κατερίνα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας οι οποίοι θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με τα μαθήματα αλλά και με το ευρύτερο πλαίσιο του Συλλόγου μας!
Εγγραφές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες γιατί είναι γνωστό ότι ο χορός χρόνια δεν κοιτά! Το οριστικό πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου και μέχρι τότε οι πρόβες θα πραγματοποιούνται όπως πέρυσι, κάθε Κυριακή από τις 17:00 έως τις 22:00 !

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2104321640!

Καλή Αντάμωση και Καλή αρχή να έχουμε!

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες