Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019

pita_2019

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας σας προσκαλούν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στο Πολιτιστικό κέντρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»(Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι – Ταμπούρια, 18756) στις 11.30 π.μ.
Σας περιμένουμε όλους ,μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας αλλά και εσάς που αγαπάτε το νησί μας και την παράδοση του , να σμίξουμε και να καλωσορίσουμε το νέο έτος, ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα του Ακρωτηρίου, να κεραστούμε βασιλόπιτα και εδέσματα αλλά και να καμαρώσουμε τα 3 χορευτικά τμήματα μας υπό τους ήχους του Μαυρουδή Αντωνίου στο βιολί και του Ευθυμή Γαλανού στο λαούτο.
Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς η οποία δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να ταξιδέψουν σε Σαντορίνη- Ζάκυνθο-Ίο μέσα στο 2019 μαζί με την παρέα τους για 2 ή 3 ημέρες. Προς ενημέρωση σας θα υπάρχουν λαχνοί, τους οποίους θα μπορείτε να αποκτήσετε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  πριν την κλήρωση.

Σας περιμένουμε!

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες